Service og reparasjoner
Vi utfører alle typer reparasjoner på de fleste bilmerker. Spisskompetansen er Mercedes Benz, VW og Audi, men det har vist seg at vi også er konkurransedyktige på reparasjon av andre bilmerker. Tilbud kan innhentes for hver enkelt type reparasjon, og prisen er selvfølgelig avhengig av delekostnader samt arbeidsomfang. For Mercedes Benz, VW og Audi har vi et omfattende diagnoseutstyr på lik linje med merkeverksteder og vi påtar oss derfor de samme arbeidsoppgavene på disse merkene, men med andre kostnadsrammer enn sertifiserte merkeverksteder er i stand til å klare. For registerremskifte brukes kun originaldeler og vi skifter alltid vannpumpen og kan derfor garantere problemfri drift frem til neste serviceintervall på din VW eller Audi.
  • Bremser og bremsesystem
  • Mekaniske reparasjoner
  • Automatgirkasse-service på de fleste bilmerker
  • Kilometerservice
  • Motordiagnose (VW/Audi/Mercedes-Benz)
  • Forstillingskontroll og 4 hjulskontroll
  • Eksosanlegg
Vårt motto er kvalitet på deler og arbeide samt fornuftige priser, og derfor vil du som kunde bli fornøyd med ditt bilhold her hos oss.
EU-Kontroll (Opp til 7.5 tonn)
Vi er et offentlig godkjent verksted, og utfører eu-kontroll, eller periodisk kjøretøykontroll som er den korrekte benevnelsen, på kjøretøy opp til 7.5 tonn. Dersom kontrollen avdekker eventulle feil eller mangler kan vi også være behjelpelige med å utbedre disse til meget konkurransedyktige priser.

» Mer info
Service / Reparasjon på Mercedes-Benz Automatkasser
Vi er Norges ledende spesialist og tilbyr gratis diagnostisering, i tillegg til de rimeligste prisene for service, reparasjon og overhaling av Mercedes-Benz automatgirkasser. Med over 25 års erfaring, taxi-næringen som vår største kunde på dette området, og alt av verktøy og diagnoseutstyr, er vi kanskje det eneste verkstedet i Norge som kan tilby denne typen reparasjoner og overhaling på din Mercedes Benz automatgirkasse. For å sikre våre kunder rask oppfølging har vi også til enhver tid samtlige deler til de mest brukte automatgirkasser fra Mercedes Benz på lager.

» Mer info
Dekkhotell
Dekk må lagres riktig, da sørger du for at de holder lengre. Vi oppbevarer dekkene på beste mulige måte, vi sjekker trykk og undersøker dekkene for eventuelle skader - og når du er klar for neste sesong monterer vi dekkene på for deg, vasket og rengjort.

Priser fra kr 990,-

» Kontakt oss for mer informasjon
Service og reparasjoner
Bremseklosser foran/bak Mercedes C/E-Klasse
Stor service Mercedes C/E-Klasse
Tillegg til service, Bremsevæskeskift inkl. arbeid og deler
Tillegg til service, Kjølevæskeskift inkl. arbeid og deler
Alle servicedeler er av beste kvalitet og oljen som benyttes erav longlife typen for inntil 30.000 km, eller hva servicevarsler på din bil er programmert til.
Offentlig godkjent verksted
Bergs Automatservice AS er et offentlig godkjent bilverksted for biler opp til 7.5 tonn.
Et moderne bilverksted
Med mekanikere som jevnlig er på kurs for å holde seg oppdatert, og det siste innen digital diagnose kan du føle deg trygg på at jobben blir profesjonelt utført.